19/04/2022

”Vi er stolte af vores sæsonstart”

Det er sjældent set, at et helt nyt rallyteam i den grad sætter sig på en DM-premiere, sådan som Glad Sport tidligere på måneden gjorde det ved Slagelse Rally. Kenneth Madsen/Mette Felthaus vandt generelt, mens Jacob Madsen/Line Nedergaard blev bedste hold i en tohjulstrækker.

---

Jublen var stor, da Glad Sports to mandskaber den 9. april kom i mål i Slagelse Rally. Og de involverede i teamet har siden haft svært ved at få armene ned.

”Dette var den bedste tænkelig debut for vores team. Vi har været spændte som en flitsbue,” siger Palle ’Murer’ Larsen, der er Glad Sports teamchef. Men som også selv er en gammel rallykører og derfor kender gamet.

”Vi er utroligt glade, og vi er stolte af vores sæsonstart. Vi har selv været med til at skabe nogle forventninger såvel internt i teamet som blandt alle de samarbejdspartnere, som gør vores DM-satsning muligt. Men vi har et team, som på den ene side er nyt, men som på den anden side er sammentømret, for alle har de gode holdninger og er klar til at arbejde i den rigtige retning.”

Kenneth Madsen og Mette Felthaus, som vandt Slagelse Rally generelt, har kørt rally sammen siden 2016. Jacob Madsen og Line Nedergaard har taget hul på deres fjerde fælles sæson. Men mange medlemmer fra mekanikerteamet kender også hinanden. Og et grundlag for teamets succes var, at de alle blev rystet sammen til Rallye de Hannut i Belgien i midten af marts.

”Under løbet i Belgien fik vi testet tingene igennem, og alle medlemmer af serviceteamet havde fundet deres pladser, så Slagelse Rally blev nærmest ren rutine for os,” siger chefmekaniker Brian Søgaard. ”De pladser og de opgaver, mekanikerne fik, fulgte de bare til punkt og prikke ved løbet i Slagelse, og det skal alle have et stort skulderklap for.”

”Bilerne kørte fejlfrit. Jacobs og Lines bil skulle blot have andre dæk og lidt efterspænding. Ved Kenneths og Mettes bil foretog vi nogle småjusteringer i løbet af dagen, men vi endte faktisk med den samme opsætning, som da dagen startede.”

”Resultatet i Belgien og nu i Slagelse Rally giver bare kæmpe power til vort setup i Glad Sport,” fortsætter Palle ’Murer’ Larsen. ”Sammen med Jacob og Peer Glad er jeg bare imponeret over, hvor godt teamet her arbejdet sammen. Det er fantastisk at mærke.”

”Vi glæder os til sæsonen, men vi kan også godt se, at der er flere konkurrenter, som kan nå vores to team. Det giver os bare motivation til at yde det ypperste.”

Næste opgave for Glad Sport bliver anden afdeling Dansk Super Rally – Anderup El Rally, som køres den 30. april med base i Assens.

Få de seneste nyheder fra Team Glad Sport

Tilmeld dig Team Glad Sports nyhedsbrev og få alle de seneste nyheder fra Teamet direkte i din indbakke.
crossmenu