03/11/2022

Teamduel afgør Dansk Super Rally

Der er lagt op til en hård kamp på de indre linjer, når Dansk Super Rally i weekenden skal afgøres ved Rally Stoholm. Glad Sports Jacob Madsen/Line Nedergaard er forsvarende mestre, men bliver udfordret af kollegerne Kenneth Madsen/Mette Felthaus.

---

Glad Sport har taget dansk rallysport med storm i sin debutsæson. Ved årets næstsidste DM-afdeling tog Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) i deres Peugeot 208 T16 R5 titlen i Rally2-klassen for de firhjulstrukne biler, mens Jacob Madsen/Line Nedergaard (Ruds Vedby/Fårvang) i deres Peugeot 208 Rally4 blev kronet som mestre i Rally4-klassen.

Ved weekendens Rally Stoholm mellem Viborg, Holstebro og Skive drejer det sig om det endelige opgør om Dansk Super Rally. Og det bliver en teamduel mellem de to mandskaber fra Glad Sport.

”Jeg tænker ikke så meget på kampen mod Kenneth og Mette,” siger Jacob Madsen, der sammen med Line Nedergaard er forsvarende mester i Dansk Super Rally. ”Line og jeg har fokus på, at vi får en god sæsonafslutning.”

”Vi kører efter fuld plade,” slår Mette Felthaus fast. ”Der er ingen tvivl om, at Jacob og Line vil have titlen ligesom sidste år, men det vil være sjovere, hvis Kenneth og jeg kan vinde alle seks løb i år generelt.”

”Det kunne være rigtig fedt at tage seks sejre i træk, men det er ikke det, der ligger højest på to-do-listen. Det er at komme i mål uden at tage store chancer, men Mette og jeg kører da efter det,” siger Kenneth Madsen.

”Jacob og jeg satser på, at vi gentager vores resultater fra tidligere,” siger Line Nedergaard. ”Jacob og jeg har sikret os mesterskabet i Rally4. Vi skal bare nyde løbet og køre det sikkert hjem. Jeg håber, at det bliver som mestre i Dansk Super Rally – det vil blive sjovt at få den titel for andet år i træk. Jacob og jeg har vist, at vi kan mere, end hvad vi egentlig burde kunne gøre i feltet med vores bil.”

Weekendens Rally Stoholm foregår over to dage. Fire hastighedsprøver fredag aften i mørke og syv hastighedsprøver i løbet af lørdagen. Og løbet finder sted i det, der tegner til at blive den første ægte efterårsweekend. Regn og rusk.

”Men uanset hvad skal vi ud at kæmpe for sejren i Dansk Super Rally,” siger Mette Felthaus. ”Det kan godt være, at der bliver tørvejr fredag og regn lørdag, men uanset hvad har jeg en god chauffør i Kenneth.”

”Det er fedt, at vi igen skal køre et todagesløb som ved det foregående Cimbern Rally. Og det er fedt, at der er aktive rallykørere, som har været inde over planlægningen af løbet. Så er der kød på prøverne.”

”Det tegner til at blive et godt løb med både masser af grus og nattekørsel,” konstaterer Jacob Madsen. ”Forleden modtog vi en bulletin om, at løbets distance var blevet forlænget med 20 km, og det gør bestemt ikke noget. Jeg håber, at vi får en god afslutning på sæsonen.”

---

Fakta om Rally Stoholm

Rally Stoholm er sjette og sidste afdeling af Dansk Super Rally og vil have rallycentrum ved Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Søndergade 56, 7850 Stoholm J.

Første hold i løbet starter fredag klokken 18.00 fra Vestergade i Stoholm J. Fredagen aften afvikles der fire hastighedsprøver, inden første hold er tilbage i Stoholm J. klokken 21.15.

Lørdag genstarter løbet klokken 8.15, og her køres der ni hastighedsprøver, inden første hold kommer i mål på Vestergade i Stoholm J klokken 16.22.

Nærmere informationer findes på www.rallystoholm.dk.

Få de seneste nyheder fra Team Glad Sport

Tilmeld dig Team Glad Sports nyhedsbrev og få alle de seneste nyheder fra Teamet direkte i din indbakke.
crossmenu